• Na ŽV HSP-a Osječko baranjske županije Kupanovac pozvao sve pravaše u DOM SVIH PRAVAŠA-HSP.


  žv obž 3U  Osijeku je  večeras održana redovita sjednica  ŽV HSP-a  Osječko baranjske županije pod predsjedanjem   predsjednika  Damira Kupanovca  i uz nazočnost predsjednika stranke Daniela Srba.

  žv obž 1Predsjednik HSP-a je upoznao sve nazočne o stanju u stranci,  a posebno se osvrnuo  na predstojeće  predsjedničke izbore u kojem HSP podržava Milana Kujundžića. Pozvao je sve da daju svoj maksimum u kampanji, kako predsjedničkoj tako i u kampanji za “male” izbore u gradu Osijeku.

  Naime  u Osijeku su 14.12. 2014. godine izbori za vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora na koje HSP izlazi u koaliciji s HDSSB-om.
  Predsjednik  Kupanovac je izrazio zadovoljstvo na odazivu na današnje  ŽV, dao informacije o pojedinačnim dolascima u HSP iz  jedne ugašene stranke  koja na prostoru Osječko-baranjske županije  više ne postoji, te dao naputke za postupanje.
  Pozvao je još jednom sve pravaše  na pravaško jedinstvo  i djelovanje u  “DOMU SVIH PRAVAŠA -HSP-u”žv obž 2
  Predsjednik osječke podružnice i član županijskog predsjedništva Drago Marković upozorio je sve nazočne na  statutarne obveze koje imaju predsjednici podružnica, članovi  izvršnih i nadzornih odbora i predložio  provedbene mjere koje se moraju ispuniti.ŽV OBŽ

  Nakon  Sjednice ŽV  svima su podijeljene popisne liste za prikupljanje potpisa potpore našem predsjedničkom kandidatu s konkretnim naputcima o načinu  popunjavanja i distribucije popisnin lista.

  hsp

   

   

   
  hsp