• Osnovana mladež HSP-a Feričanci


  hsp_mladez_fericanci

  U općinskoj vijećnici Feričanci, dana 5. 4.2013., osnovan je Klub mladih HSP-a za općinu Feričanci. Osnivanju su, osim članova mladeži HSP-a, prisustvovali svi dužnosnici podružnice HSP Feričanci, Damir Kupanovac, predsjednik žuapnijske organizacije i kandidat HSP-a za župana Osječko-baranjske županije, te gosti iz HSP-a Našice i HSP-a Đurđenovac.

  Damir Kupanovac, predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Osječko-baranjske županije, izrazio je veliko zadovoljstvo što je osnovana mladež HSP-a u Feričancima te je čestitao izabranim dužnosnicima. Pozvao je mlade da se uključe u aktivnosti na izborima za Europarlament, te za lokalne izbore Svi su pozvani da u svojoj okolini animiraju obitelji, prijatelj i poznanike da iziđu na izbore i da svoj glas daju HSP-u tj da zaokruže listu HSP-a pod brojem 15 na izborima za Europarlament.

  Ovom prilikom uručene su i članske iskaznice novim članovima podružnice Feričanci. Za predsjednika mladeži HSP-a Feričanci izabran je Kristijan Barjaktarević koji se zahvalio se na izboru te poručio da će svojim radom i djelima opravdati ukazano povjerenje.

  Hrvatska stranka prava
  Drago Marković