• HSP Omišalj: Dalibor Jukić novi predsjednik podružnice.


  omišalj U srijedu je održan redoviti Izborni Zbor Podružnice HSP Omišalj. Za predsjednika Podružnice izabran je Dalibor Jukić, dopredsjednici su Ivan Ivošić i Berislav Tomljenović, tajnik je Marko Grbešić, rizničar je Milka Gržanić,. Ostali članovi izvršnog odbora su Nikica Augustinović, Ante Blažević, Ive Španjić, Ana Lauš.

  Nadzorni odbor čine Mario Aničić, Josip Oreč, Josip Rep

  Nakon podnesenog izvješća o radu Podružnice dosadašnji predsjednik Nikica Augustinović izrazio je zadovoljstvo aktivnošću i angažmanom članova sa posebnim naglaskom i željom da se tako i nastavi dalje.

  Novoizabrani predsjednik Dalibor Jukić zadao je nekoliko jasnih smjernica u budućem radu Podružnice od kojih je najbitnija dobra priprema i ostvarivanje rezultata na sljedećim lokalnim izborima. Povećanje članstva te insistiranje na uključivanju svih članova u rad Podružnice.

  Jedino zajedničkim i upornim radom možemo ostvariti zadane ciljeve u ovakvoj politički kompliciranoj sredini kao što je naša općina u kojoj politička situacija i raznolikost predstavlja veliki izazov za našu Podružnicu.

  HSP Omišalj