• Zbor podružnice HSP-a Kijevo


  Zbor HSP-a Kijevo

  U Kijevu je danas održan izborni zbor općinske podružnice HSP-a Kijevo. Zboru su bili nazočni mr. sc. Goran Grguričin, predsjednik gradske podružnice HSP-a grada Šibenika te kandidat za gradonačelnika grada Šibenika, Milorad Mišković, član predsjedništva Županijskog vijeća HSP-a Šibensko-Kninske županije i dopredsjednik podružnice HSP-a Šibenik, Milan Maloča, dopredsjednik županijskog vijeća HSP-a Šibensko-kninske županije i predsjednik gradske podružnice HSP-a grada Knina, ujedno i kandidat HSP-a za gradonačelnika Grada Knina. Zboru je nazočio i Paul Cota, načelnik Općine Promina, ujedno i kandidat HSP-a za župana Šibensko-kninske županije .

  Za predsjednika općinske podružnice HSP-a Kijevo izabran je Marko Teskera, za dopredsjednike Božo Ćato i Ivan Gojević, tajnicu Ana Ercegovac, a za rizničara Ivan Brajković. U Nadzorni odbor izabrani su Božo Gojević, Ante Radić i Stipe Samardžić.

  Zbor HSP-a KijevoZboru Podružnice, na kojem su uz članove HSP-a nazočili i mnogi simpatizeri HSP-a, prigodno se obratio izabrani predsjednik, Marko Teskera, koji je ukazao na sve dosadašnje loše politike koje su se vodile prema Kijevu i njegovim stanovništvima, što je dovelo do ekonomske i demografske devastacije Općine Kijevo, do toga da je samo jedan učenik u osnovnoj školi, i do svekolikog drugog nazadovanja Općine. Istaknuo je da HSP ima viziju i misiju kao otvoriti perspektivu za Općinu Kijevo, a da bi to ostvarili, očekuju potporu svih građana općine u nadolazećim izborima, gdje HSP ima svog kandidata za načelnika Općine Kijevo i istaknuti će listu HSP za vijećnike u Općinskom vijeću.

  Ovom prigodom je pozvao i sve nazočne na skupu da daju povjerenje kandidatima i listi HSP, jer samo kroz ovu jedinu nacionalnu i domoljubnu opciju, mogu očekivati boljitak za razvoj općine i gospodarski napredak, a isto tako, pozvao je da podrže kandidata HSP za župana Šibensko-kninske županije Paula Cotu, jer je on kroz svoj dosadašnji rad pokazao da vodi brigu za građane i da je spreman razvijati i podržavati projekte koji su od općeg interesa i za razvoj gospodarstva na ovim prostorima.

  U raspravi koja je uslijedila, prisutni građani iskazali su zadovoljstvo i radost što im se kroz aktivnosti HSP otvara perspektiva, jer iz dosadašnjih opcija koje su sve ove godine obnašale vlast na ovim prostorima, nisu dočekali ništa dobro, samo nazadak i devastaciju na svim područjima života.