• HSP Sisak na izbore za gradske četvrti i mjesne odbore – SAMOSTALNO.


  hsp sisak u vukovaru
  Gradsko vijeće Grada Siska je na 13. sjednici održanoj 18. ožujka 2015. godine donijelo Odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora i gradskih četvrti na području Grada Siska.
  Za dan provedbe izbora određena je nedjelja 17. svibnja 2015. godine.

  Hrvatska stranka prava, Podružnica Sisak na ove izbore izlazi SAMOSTALNO. Imajući u vidu veliki broj (37) mjesnih odbora i gradskih četvrti, kao i broj ljudi u vijećima HSP je predao liste za osamnaest gradskih četvrti i mjesnih odbora.
  Čak ni navodno “velike” stranke sa svojim koalicijskim partnerima nisu uspjeli pokriti sve gradske četvrti i mjesne odbore.

  Ovo je još jedan pokazatelj organizacijske sposobnosti HSP-a na području grada Siska, koji ima ljude i snagu realizirati jedan ovakav opsežan izborni proces, za koji se svi slažu da je zahtjevniji i od izbora više razine.

  HSP Sisak očekuje od ovih izbora jako dobre rezultate iz više razloga. Ponajprije što su na listama koje su predane u izborno povjerenstvo zastupljeni svi slojevi društva. Tu su i mladi i stari, tu su i povratnici u HSP-e, branitelji, studenti, radnici i ugledni liječnici.

  Bog i Hrvati!

  hsp