• HSP treća politička opcija u Sisku


  mladež sisak 1

  Na nedjeljnim  izborima za mjesne odbore i gradske četvrti  Hrvatska stranka prava je potvrdila svoje mjesto na političkoj karti grad Siska i uvjerljivo je treća politička opcija  po broju osvojenih glasova i mandata u Sisku.

  Iako  je HSP Sisak  imao jaku političku konkurenciju u šesteročlanoj HDZeovoj i tročlanoj SDPovoj koaliciji   i na ovim izborima potvrdili smo  svoj rejting i snagu, dok neke političke opcije koje   državni mediji  preferiraju (Živi zid i ORAH) nisu osvojile ni jedan vijećnički mandat.

  Još jednom HSP Sisak je pokazao da   ima  organizacijske sposobnosti i  ljude koji mogu provesti  izbore na svim razinama i polučiti rezultate koji  su pokazatelj da je  Sisak  bio i ostao pravaški grad.

  HSP  je na ove izbore izašao samostalno i u  mjesnim odborima i gradskim četvrtima na kojima  je imao liste osvojio je  oko  17% glasova i osvojio 9 mandata.   Bitnim smatramo izdvojiti mjesne odbore  KRATEČKO i  LUKAVEC POSAVSKI gdje je HSP potvrdio apsolutnu dominaciju i u ovim mjesnim odborima samostalno će obnašati vlast.

  hsp