• HSP OMIŠ: NA IZVANREDNE IZBORE SAMOSTALNO!


  miljenko vukasović
  Nakon ne izglasavanja proračuna za 2015. godinu zbog očitih namjera za opstrukcijom od strane političke oporbe raspušteno je gradsko vijeće, a slijedom toga zbog istog razloga idu i novi izbori za  gradsko vijeće i gradonačelnika grada Omiša. Odlukom Vlade Republike Hrvatske izbori su raspisani  za 08. ožujka 2015. godine

  Hrvatska stranka prava, podružnica Omiš je uvijek spremna za izbore, te je na svojoj sjednici izvršnog odbora jednoglasno donijela odluku da na ove izbore izlazi samostalno. Kandidat HSP-a za gradonačelnika Omiša biti će predsjednik podružnice HSP-a Omiš, Miljenko Vukasović, koji će ujedno biti i nositelj liste za gradsko vijeće grada Omiša.

  Napominjemo da ove izbore koji će građane Omiša koštati oko 600 000 kuna, HSP nije ni htio, ni želio ali ih dočekuje spreman, što smo imali prilike vidjeti i na izborima za mjesne odbore u lipnju 2014. godine.

  Novci koji će biti potrošeni za ove izbore mogli su biti iskorišteni puno bolje, recimo za pripremu turističke sezone koja je zbog neodgovornih pojedinaca dovedena u pitanje ili za različite socijalne potrebe kojih u Omišu ne manjka.

  Također vjerujemo da će Omišani znati prepoznati tko je radio opstrukcije i tko je „glavni i odgovorni“ za to da Omišani ponovno moraju na izbore.

  Hrvatska stranka prava, podružnica Omiš na ove izbore ponovno će izići s jasnim i prepoznatljivim programom baziranom na rješavanju svih problema koje tište Omišane. Od problema prometne infrastrukture, do problema zapošljavanja mladih i njihovog odlaska iz Omiša, što je najveći problem.

  U najskorije vrijeme upriličiti ćemo i prezentaciju cjelovitog programa,

  Hrvatska stranka prava
  Podružnica Omiš
  Miljenko Vukasović, predsjednik