• Održana 5. sjednica ŽV HSP-a Splitsko dalmatinske županije.


  čondić st
  U stranačkim prostorijama pod predsjedanjem predsjednika Mirka Čondića, održana je 5. sjednica ŽV HSP-a Splitsko dalmatinske županije kojoj je nazočilo 32 predsjednika i povjerenika podružnica.
  čondić st 1
  Sukladno dnevnom redu nazočni su upoznati sa političkim stanjem u Hrvatskoj stranci prava te odlukama predsjedništva i GS u razdoblju od zadnje sjednice ŽV. Nakon toga podijeljene su članske iskaznice za nove članove a nazočnima su detaljno pojašnjene obveze i aktivnosti koje ih očekuju u nadolazećim predsjedničkim izborima na kojima HSP ,sukladno odluci Predsjedništva i GS , podržava kandidaturu dr.Milana Kujundžića. Uz kraću raspravu prijedlog za narečenu kandidaturu je jednoglasno podržan a svi dužnosnici su se stavili na raspolaganje regionalnom stožeru Saveza za Hrvatsku bilo kao nositelji općinskih i gradskih stožera ili kao njihovi suradnici na terenu.
  Svim podružnicama su zadane obvezujuće upute u svezi statutarnih obveza koje trebaju ispuniti i o tome izvijestiti predsjednika ŽV u što skorijem roku.
  hsp