• HSP osnovao novi ogranak u Varaždinu, Damir Kontak predsjednik.


  kontak varaždinHSP osnovao novi ogranak u Varaždinu, Damir Kontak  predsjednik Gradska podružnica HSP Varaždin dana 27.11.2015. godine osnovala je ogranak HSP za Varaždinski mjesni odbor 3.  Uz nazočnost predsjednika HSP Varaždin Dragana Rukavinu i desetak članova iz mjesnog odbora za predsjednika ogranka izabran je Damir Kontak.
  Osnivačkom Zboru ogranka prisustvovali su Josip Marčun, predsjednik HSP Varaždinske županije, Zvonko Mlakić, član Predsjedništva HSP i predsjednik HSP Bjelovarsko-bilogorske županije, Mirela Bušljeta Felc, Glavna tajnica i članica Predsjedništva HSP-a, Tihomir Grdinić, dopredsjednik Bjelovarsko – bilogorskog HSP i član povjerenstva HSP za selo i poljoprivredu i članovi Županijskog vijeća HSP Varaždinske županije.
  Na samom početku Zbora svečano su uručene nove iskaznice HSP, a stranačke zamolnice popunila su dva nova člana.
  Predsjednik ogranka Damir Kontak ujedno je vijećnik HSP u Varaždinskom 3. mjesnom odboru. Osnivanje ovog ogranka je nastavak jačanja HSP-a u Varaždinu i provođenje projekta“ HSP dom svih pravaša“.
  Novoizabrani predsjednik Damir Kontak zahvalio je članovima na ukazanom povjerenju i najavio da će ogranak raditi na povećanju članstva te istaknuo kako je cilj novoosnovanog ogranka da svojim zalaganjem doprinese poboljšanju životnih uvjeta u Varaždinskom mjesnom odboru 3.  Ne treba sumnjati da će ovaj naš „najmlađi” ogranak uspješno krenuti sa radom u svom Mjesnom odboru i da će to u konačnici značiti i dobar rezultat na narednim izborima.
  Upućen je poziv svim stanovnicima mjesnog odbora da se priključe u HSP ,a ako imaju ideje da kontaktiraju vijećnika HSP Damira Kontaka da na sjednici mjesnog odbora prezentira ideju i pokuša je uz pomoć ostalih vijećnika realizirati.
  Predsjednik Gradske podružnice HSP Varaždin Dragan Rukavina u kratkom je osvrtu prezentirao dosadašnji rad podružnice HSP Varaždin. Naglasio je da je glavna zadaća Gradske podružnice HSP raditi na prepoznatljivosti svojih projekata koji će služiti na dobrobit svih građana naše grada.
  Razočarani smo stanjem u Gradu,isto tako pratimo sve aktivnosti vezane za izglasavanje proračuna grada Varaždina,te provodimo aktivnosti u Stranci ako dođe do prijevremenih izbora. Moramo istaknuti da će HSP uskoro predstaviti javnosti nekoliko projekata koji mogu poboljšati stanje u gradu Varaždinu.

  Bog i Hrvati !

  Hrvatska stranka prava
  Podružnica Varaždin
  Dragan Rukavina,predsjednik