• MLADEN JURANKO, PREDSJEDNIK PODRUŽNICE HSP NOVI MAROF.


  novi marof 2

  NA jučerašnjem Izbornom ZBORU  podružnice HSP  Novi Marof za predsjednika podružnice izabran je MLADEN JURANKO. Za dopredsjednike su izabrani KREŠIMIR VURADIN I KRISTIJAN VUGRIN. Tajnik je TOMISLAV JURANKO, a za rizničara je izabrana MATEJA LOZANČIĆ, dok su ostali članovi Izvršnog odbora BOŽIDAR VUGRIN, IVICA VUGRIN, NEVENKA JEŽOVITA I DARKO CECELJA.

  U nadzorni odbor su izabrani: KRISTIJAN KOPLJAR (predsjednik), članovi NENAD HORVAT I DARKO ĐURIN.

  Zboru su u ime središnjice HSP-a nazočili Glavna tajnica i članica predsjedništva Mirele Bušljeta Felc, Zvonka Mlakić, član predsjedništva HSP-a i predsjednik ŽV Bjelovarsko bilogorske županije, te gosti iz susjedne Zagrebačke i Bjelovarsko bilogorske županije.

  Na samom izbornom zboru zamolnice za učlanjenje u Hrvatsku stranku prava popunilo je 20 novih članova, pa slobodno možemo reći da se tražila “pristupnica više”. Također su podijeljene nove iskaznice.
  novi marof 1
  U svome obraćanju nazočnima, uz zahvalu na ukazanom povjerenju da vodi podružnicu HSP-a Novi Marof, Mladen Juranko je spomenuo da je baš upravo kod njih održan radni sastanak na kome je pokrenut projekt “HSP DOM SVIH PRAVAŠA” za Varaždinsku županiju koji je  evo u jednom danu rezultirao osnivanjem tri podružnice.

  Također je naglasio da je u suradnji s ostalim pravašima u Varaždinskoj županiji sve spremno za osnivanje još nekoliko podružnica što će na kraju rezultirati skorim Županijskim zborom.

  Bog i Hrvati!

   

  hsp