• Osnovana nova podružnica HSP-a u Varaždinskoj županiji. “HSP DOM SVIH PRAVAŠA” zaživio i u općini Breznica


  hsp breznica2Hrvatska stranka prava ( HSP ) na području Varaždinske županije nastavlja sa provedbom projekta “HSP dom svih pravaša“. Projektom smo najavili osnivanje HSP u svim općinama i gradovima Hrvatske. Pa tako dana 25.07.2015.godine osnovana je podružnica HSP Breznica.

  Sve aktivnosti koje su bile nužne za osnivanje HSP u Općini Breznica, proveo je i odradio dugogodišnji član HSP-a Ivan Andrašek, koji u Općinskom vijeću Breznica zastupa i promovira program Stranke u svojstvu općinskog vijećnika iz redova HSP-a.
  Sukladno Statutu HSP-a Ivan Andrašek je bio odlukom predsjednika HSP-a Daniela Srba imenovan povjerenikom podružnice Breznica, te je on svoj zadatak uspješno izvršio .
  Činu osnivanja HSP podružnice Breznica prisustvovao i njime predsjedao Josip Marčun, povjerenik HSP-a za Varaždinsku županiju.
  U uvodnom dijelu Zbora svečano su uručene iskaznice novim članovima HSP-a, a tim činom Stranka je povećala broj članstva za novih 20 članova.hsp breznica 1

  Za predsjednika podružnice HSP Breznica izabran je Ivan Andrašek, dopredsjednici su Zlatko Ivančan i Juraj Andrašek, tajnik je Ivan Mrazović, a rizničar Ivica Maleković. U Nadzorni odbor izabran je za predsjednika Stjepan Margetić, a Josip Tomašković i Josip Stančić za članove.

  Josip Marčun ,povjerenik HSP-a za Varaždinsku županiju prezentirao je program Stranke i posebno je pohvalio rad svih dužnosnika HSP-a na području Varaždinske županije.

  Rad Stranke je vidljiv, svakodnevno se povećava broj članstva, a projekt “HSP DOM SVIH PRAVAŠA” se uspješno provodi i uskoro se očekuje održavanje izbornih Zborova za podružnice Ludbreg i Lepoglavu. Također i imenovanje novih povjerenika HSP-a za općine Varaždinske županije.

  Predsjednik podružnice HSP Breznica Ivan Andrašek uputio je javni poziv svim domoljubima i svim pravašima Općine Breznica da se prikljuće i učlane u jedinu pravu stranku prava – Hrvatsku stranku prava.

  Bog i Hrvati !

  Hrvatska stranka prava
  Varaždinske županije
  Josip Marčun,povjerenik