• Podružnica Ivanec ustrojena: Marijan Lozančić izabran za predsjednika gradske Podružnice HSP Ivanec


  marijan lozančić ivanec

  Hrvatska stranka prava ( HSP ) Varaždinske županije je u potpunosti prihvatila projekt „HSP dom svih pravaša“ i u skladu sa njim radi, te djeluje u županiji. Stranka je na području županije ustrojila do sada nekoliko podružnica, a u pripremi su nove.

  U HSP-e se na području županije učlanio veliki broj novih članova, većinom mladih, a iznimno nas raduje da se Stranci priključuju i obnavljaju svoje članstvo članovi koji su HSP osnivali početkom devedesetih po Varaždinskoj županiji.

  Dana 13.06.2015 godine ustrojena je Podružnica HSP-a za grad Ivanec. Izborni Zbor je održan u Margečanu, a njime je predsjedao povjerenik HSP-a za Varaždinsku županiju Josip Marčun.

  Na samom početku Zbora svečano je uručio nove članske iskaznice HSP-a, a u svom izlaganju je pohvalio rad Stranke na čelu sa Danielom Srbom i svim prisutnima je prezentirao program i smjernice rada HSP-a za Varaždinskoj županiji.

  ivanec

  Nakon uvodnog dijela pristupilo se je izbornom postupku biranja dužnosnika podružnice.
  Marijan Lozančić izabran je za predsjednika HSP podružnice Ivanec, dopredsjednici su Vlado Mudri i Slavko Lacković,tajnik je Zvonko Lacković,a Nikola Pofuk je rizničar. Članovi Izvršnog odbora su još Dino Lozančić, Lovro Zagorec, Tomica Bančić i Darko Mudri. Za predsjednika Nadzornog odbora izabrana je Danijela Vidaček, a Danijel Brežnjak i Josip Brežnjak za članove.

  ivanec 2

  Marijan Lozančić, novoizabrani predsjednik zahvalio se  na izboru i pozvao sve pravaše Ivanca i okolice da se priključe  političkom djelovanju i radu  u jedinoj stranci prava –Hrvatskoj stranci prava.
  Uvjeren je da će svojim radom i djelima dobro prezentirati HSP i da će žitelji Ivanca to prepoznati na slijedećim izborima, te  će se u gradskom vijeću čuti pravaški glas.

  Uvijek prava-Hrvatska stranka prava !

  Bog i Hrvati !

  Hrvatska stranka prava
  Varaždinske županija
  Josip Marčun,povjerenik