• Suhopoljske pravaše vodi Dražen Sobol; Projekt “HSP dom svih pravaša ide dalje”.


  Za predsjednika podružnice jednoglasno je izabran Dražen Sobol, dugogodišnji član HSP-a i pravaš koji je u zlatnim vremenima HSP-a u Suhopolju bio čovjek koji je nosio i i nosi ideju pravaštva
  dražen sobolU nazočnosti predsjednika HSP-a Daniela Srba, Željka Terija člana predsjedništva HSP-a i predsjednika ŽV HSP-a Virovitičko podravske županije Željka Terija, te gostiju iz Osječko baranjske županije u Hrvatskom domu u Suhopolju ponovno je ustrojena podružnica Hrvatske stranke prava.

  suhopljePrije početka Zbora podružnice izaslanstvo je zapalilo svijeće podno spomenika i odalo počast svim poginulim u Domovinskom ratu s područja općine Suhopolje.

  željko teriSkup je otvorio i nazočne pozdravio Željko Teri. U kratkom obraćanju naglasio je da je HSP u boljim vremenima imao odlične rezultate u Suhopolju, te izrazio vjeru da će poznajući ljude koji se ponovno angažiraju u radu HSP-a Suhopolje HSP biti nezaobilazni čimbenik u političkom životu općine Suhopolje.suhopolje

  Za predsjednika podružnice jednoglasno je izabran Dražen Sobol, dugogodišnji član HSP-a i pravaš koji je u zlatnim vremenima HSP-a u Suhopolju bio čovjek koji je nosio i nosi ideju pravaštva i koji je odrađivao sa svojom ekipom sve potrebno za razvoj, rast i uspjeh stranke na svim izborima u općini Suhopolje.
  Zamjenici predsjednika podružnice su Marijan Validžić i Goran Hodak.

  Dražen Sobol je u svojem prvom nastupnom govoru zahvalio svima na potpori i ukazanom povjerenju, svojim članovima je odmah najavio aktivnosti i ozbiljan rad na terenu i povratak HSP-a na političku scenu općine Suhopolje.suhopolje 1

  Zbor su pozdravili i predsjednik podružnice Osijek Drago Marković, predsjednik ŽV HSP Osječko baranjske županije Damir Kupanovac i predsjednik HSP-a Daniel Srb.

  Predsjednik Srb je istaknuo zadovoljstvo formiranjem ove podružnice i naglasio da unatoč svim napadima na HSP, stranka opstaje raste i razvija se. Projekt „HSP DOM SVIH PRAVAŠA“ ide dalje i daje rezultate. Konačni cilj je okupiti sve prave, iskrene i istinske pravaše u jednu i jedinu Hrvatsku stranku prava.

  hsp