• HSP VUKOVAR OPET USTROJEN. VINKO JOZIĆ PREDSJEDNIK.


  vinko jozićDana 20. svibnja  2014. godine ponovno je ustrojena Podružnica HSP-a VUKOVAR. Izborni zbore je  uz nazočnost predsjednika  Hrvatske stranke prava održan u  Hotelu “Lav” u Vukovaru.  

  Pod predsjedavanjem predsjednika radnog predsjedništva  Drage Markovića, za predsjednika podružnice Vukovar izabran je dugogodišnji član stranke, HOS-ovac i umirovljeni  dočasnik HV Vinko Jozić

  Nakon izbora za predsjednika podružnice Jozić se obratio nazočnima i istaknuo svoj program rada i djelovanja u vremenu koje  dolazi s posebnim naglaskom  na izbore koji su pred nama. Istaknuo je i značaj  HSP-a kroz stvaranje HOS-a   i ulogu HOS-a u obrani Vukovara čiji je i sam bio član. Zahvalio se svima na iskazanom povjerenju i obećao vraćanje  HSP-a  na razine koje HSP  zaslužuje,  jer potencijala za rad u Vukovaru ima.

   Nazočnima se obratio i predsjednik HSP-a Daniel Srb, čestitao izabranim dužnosnicima i istaknuo da  je nakon  različitih turbulencija u HSP-u Vukovar, došlo  do izbora pravih ljudi na pravim mjestima, bez utjecaja sa strane i da na ovoj  “ekipi” i ovim ljudima možemo  graditi budućnost HSP-a.  Predsjednik   Srb je podsjetio nazočne da je  HSP bio  uvijek prvi kada je trebalo braniti  i gospodarske i političke  interese Vukovara i vukovaraca,  pogotovo u pokušajima uvođenja ćirilice od strane ” loših sluga loših gospodara”.

   

  Drago Marković