• Održan prvi pripremni sastanak za formiranje ŽV HSP-a Vukovarsko srijemske županije.


  vinkovci 2Jučer je u Vinkovcima održan prvi pripremni sastanak za osnivanje Županijskog vijeća HSP-a Vukovarsko srijemske županije. Sastanku su uz predsjednike podružnica iz Vukovarsko srijemske županije nazočili i Predsjednik HSP-a Daniel Srb, član predsjedništva HSP-a i predsjednik Podružnice Osijek Drago Marković, te Tihomir Borbaš, dopredsjednik Podružnice Osijek.
  vinkovci

  U konstruktivnoj raspravi definirani su ciljevi, rokovi i radnje koje treba obaviti za uspješnu provedbu i organiziranje Županijskog vijeća HSP-a Vukovarsko srijemske županije.

  Detektirani su problemi s kojima se dužnosnici i članovi stranke susreću na terenu, a radi se prije svega o različitim pritiscima vladajućih nomenklatura u gradovima ove županije.
  vinkovci 1

  Definirana je strategija pojačanog političkog rada i javnih istupanja. Za travanj ove godine je najavljeno održavanje redovitog izbornog Zbora za jednu podružnicu, te osnivanje još jedne koja je nekada postojala.

  Sukladno proklamiranoj politici sa zadnjeg predsjedništva o odgovornosti  i pojačanom političkom radu za mjesec dana dogovor je  sastanak kada će se rezimirati učinjeno.

  HSP Vukovarsko srijemske