• Priopćenje HSP-a: Vukovarski HSP dr. Ante Starčević iznenada pokazao brigu za Hrvate u Vukovaru


  Vijećnici vukovarskog HSP dr. Anta Starčević nisu sudjelovali na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća jer navodno nisu htjeli sudjelovati u političkoj trgovini između gradonačelnika Željka Sabo i SDSS-a a, kojom gradonačelnik Željko Sabo prema njihovim riječima omogućava SDSS-u da zavlada herojskim Gradom Vukovarom.

  Nakon nekoliko godina dobrog trgovanja u gradskom vijeću i sa gradonačelnikom Željkom Sabo iznenada su se osvijestili i primijetili kako je gradonačelnik Željko Sabo produžena ruka SDSS-a. U više navrata upravo su oni zajedno s SDP-om omogućili ispunjavanje želja SDSS-u a koje je nametnuo gradonačelnik Željko Sabo.

  Prisjetimo se trgovine oko građevinskog zemljišta za potrebe SDSS-a i pravoslavne crkve te kupovine zemljišta restorana “Mornar” kao i raznih trgovina u prosvjeti i školstvu. Očito je da se u vremenu započinjanja predizborne kampanje HSP dr. Ante Starčević od ideologije sitnih privatnih interesa  ponovo okreće svojoj navodnoj pravaškoj ideologiji koja im je i donijela povjerenje birača.

  No, obzirom da se radi o trgovačkoj strančici moguće je da su se u svojoj kratkovidnosti i sebičnosti samo našli uvrijeđeni jer za njih u novoj kadrovskoj shemi nema mjesta.

  U našem Gradu Vukovaru kada treba dobiti izbore ili zadovoljiti sitne osobne interese (ako je 250.000,00 Kn za teniske terene sitno?) svi se pozivaju na interese Hrvata pa tako i ova navodno hrvatska stranka prava.

   

  HSP – Vukovar