• HSP Obrovac izlazi na izbore za mjesne odbore.


  hsp obrovac

  U nedelju 22 . 02 . 2015 godine održati će se  izbori za mjesne odbore grada Obrovca. Hrvatska stranka prava na ove izbore izlazi sa samostalnom listom u mjesnom odboru Gornji Karin. Sve radnje oko  pripreme i predaje liste HSP-a Općinskom izbornom povjerenstvu su odrađene i lista HSP-a je prihvaćena.

  HSP se u politički život Obrovca vraća nakon punih dvanaest godina sa novim ljudima, novim programima i novim načinom rada. S dolaskom Roberta Gregorića na čelo podruznice HSP-a Obrovac, stranka dobiva simpatije, te samim time veliki je uspjeh samostalni izlazak na izbore za koji vjerujemo da će polučiti dobar rezultat.
  Pozivamo sve birače Gornjeg Karina da iziđu na izbore, i svoj glas daju listi Hrvatske stranke prava i nositelju liste Draženu Kovaču s kojim dolazi i novo vrijeme u politici i novi način političkog djelovanja na najnižim razinama odlučivanja, jer na toj razini se vide problemi običnih ljudi i sa te razine kreće inicijativa ka poboljšanju svakobdnevog života naših sugrađana.

  Bog i Hrvati!

  HSP Obrovac,