• ODRŽAN IZBORNI ZBOR PODRUŽNICE HSP-a VIR.


  virPredsjednik Hrvatske stranke prava Daniela Srba jučer je nazočio  još jednom događaju u Zadarskoj Županiji. Održan je izborni zbor za podružnicu HSP-a Vir. Uz nazočnost mnogih članova i gostiju iz  drugih podružnica  Zadarke županije u 21,00 sat  26. lipnja 2014. godine u    održan je izborni zbor za  podružnicu Vir. Zborom je ravnao Robert Gregorić predsjednik podružnice HSP-a Obrovac.

  Na izbornom zboru izabrano je vodstvo stranke u sastavu: 

  Predsjednik –  Šime Buškulić
  Dopredsjednici su: Drago Dumančić i Ante Šarić
  Tajnik: Mile RančićIvan Bulaja
  U nadzorni izbor izabrani su Damir Mišić, Šime Buškulić i Tomislav Miličević
   
  Nakon provedenog izbora dužnosnika podružnice nazočnima se obratio predsjednik Hrvatske stranke prava Daniel Srb,. Najprije je čestitao izabranim dužnosnicima. Najavio osnivanje novih podružnica u Zadarskoj županiji i  djelovanje HSP-a  u punom kapacitetu u Zadarskoj župoaniji.
   
  Upoznao sve sa buduċim koracima HSP-a u političkom djelovanju i istaknuo potrebu  ozbiljnih priprema za predsjedničke i parlamentarne izbore. 
  “HSP na  prostoru  Zadarske županije mora oped biti snaga koja će djelovati  na okupljanju ljudi,  rada za dobrobiti Hrvatskog naroda i političkom  djelovanju s ciljem očuvanja   hrvatskih nacionalnih interesa.”. Bez obzira što neki  činili i čime se hvalili Hrvatska stranka prava je jedina izvorna i prava pravaška stranka – rekao je Srb.
   
  Predsjednik  podružnice Vir Šime Buškulić se zahvalio  na podršci i danomu povjerenju i najavio   plan djelovanja HSP-a u Općini Vir.
  Zboru je nazočio i predstavnik medija iz Zadarskog lista na čemu mu se ovom prilikom zahvaljujemo.
   
  HSP Privlaka