• Radni sastanak predsjednika i povjerenika HSP-a Zadarske županije.


  zadarska županija 1
  Dana 11. 10. 2014 u 19.00 sati održan je radni sastanak HSP-a za Zadarsku županiju. Sastanku su nazočili predsjednici ustrojenih podružnica i povjerenici HSP-a za Zadarsku županiju .

  Sastanak je realiziran u organizaciji Roberta Gregorića predsjednika HSP-a Obrovac i Ante Čemeljića predsjednika podružnice HSP-a Pag, koji je bio i voditelj sastanka.
  Sastanak je održan sa samo jednom točkom dnevnog reda, a to je formiranje Županijskog vijeca HSP-a za Zadarsku županiju. Uz jednoglasnu odluku svih nazočnih dužnosnika stranke donijeti su zaključci i naputci da se u što skorije vrijeme to i realizira. Određeni su i vremenski rokovi i napravljen je  hodogram ustoja  novih podružnica.

  Sastanku su nazočili Jere Ledenko predsjednik podružnice HSP-a Benkovac, Šime Buškulic predsjednik podružnice HSP-a Vir,  Željko Zorić predsjednik podružnice HSP-a Privlaka, te povjerenici Krešo Krević povjerenik HSP-a za Poličnik , Zlatko Bilarev povjerenik HSP-a za Škabrnju, te Dražen Kovač dopredsjednik HSP-a Obrovac i Valerija Kovač predsjednica mladeži HSP-a Obrovac.

  Sa sastanka je podržan i projekt HSP-a “HSP JE DOM SVIH PRAVAŠA” od kojeg se u  Zadarskoj županiji očekuju određeni rezultati – istaknuto je na sastanku, jer  su neki kontakti već  ostvareni s  izglednom realizacijom.

  Bog i Hrvati.
  Robert Gregorić,
  predsjednik podružnice HSP-a Obrovac