• UNATOČ POBJEDI HSP-a, U GORNJEM KARINU HDZ SLOŽIO VLAST UZ POMOĆ SDSS-a


  karin gornji
  Na izborima za mjesne odbore grada Obrovca koji su održani 22. veljače 2015. godine u Mjesnom odboru Gornji Karin lista HSP-a je bila najjača lista i pobjednik izbora s 43% osvojenih glasova, te je ostvarila 3 od 7 mandata. Ostale mandate osvojili su HDZ – 3 vijećnika i SDSS -1 vijećnik.

  Sukladni izraženoj volji birača Gornjeg Karina i relativnoj pobjedi, HSP je je stava da u ovom Mjesnom odboru ima pravo na predsjednika Mjesnog odbora, jer radi se o lokalnoj sredini gdje svi zajedno trebamo raditi na poboljšanju uvjeta života naših sumještana.
  Međutim prilikom konstituiranja Vijeća mjesnog odbora Gornji Karin, dana 17.03.2015. godine, ponovno se na djelu pokazala vjerodostojnost “domoljubne“ koalicije koja je ponovno probudila svog tihog partnera u vidu podignute ruke vijećnika SDSS-a koji je u matematičkom srazu broja vijećnika podržao svog koalicijskog partnera iz HDZ-a.

  HSP će u MO Karin Gornji djelovati u oporbi, iako je relativni pobjednik izbora.
  Smatramo da naši birači moraju znati kao stoje stvari u našem Gornjem Karinu, a mi ćemo kao oporba i dalje raditi na boljitku svih mještana Gornjeg Karina.

  Očigledno je da je HDZ-u i na ovoj razini više stalo do svojih koalicijskih partnera iz vremena Ive Sanadera, s kojima je u kohabitaciji i na razini općine Obrovac.

  Vodstvo podružnice HSP-a Obrovac, na čelu s predsjednikom HSP-a Obrovac, Robertom Gregorićem, dopredsjednikom Draženom Kovačem koji je bio nostelj liste HSP-a za Gornji Karin i Tomislavom Zdrilićem tajnikom, nastavlja i dalje s ozbiljnim radom i osnivanjem ogranaka Hrvatske stranke prava na području općine Obrovac.

  Vjerujemo da će vrijeme pokazati i da će građani Obrovca znati cijeniti i prepoznati tko je istinski zastupnik domoljubnih interesa na području Općine Obrovac, a tko želi vlast po bilo koju cijenu na bilo kojoj razini pa i na onoj najnižoj kao u ovom slučaju u Gornjem Karinu gdje koaliraju HDZ i SDSS.

  HSP Obrovac