• Ustrojeno ŽV HSP-a Zadarske županije. Robert Gregorić izabran za predsjednika.


  hsp zadarska 1
  Dana 17.10.2015 godine u prostorijama općine Poličnik sa početkom u 18.00 sati održan je izborni Zbor Županijskog vijeća HSP-a za Zadarsku županiju. Zboru je nazočio i isti verifcirao predsjednik Glavnog stana HSP-a i član predsjedništva Berislav Gržinić.
  Za predsjednika ŽV izabran je gospodin Robert Gregorić, prvi dopredsjednik je  Krešimir Kevrić, drugi dopredsjednik je dr Rade Škarica, tajnik je Dražen Kovač, a za rizničara je izabran Šime Buškulić.
  hsp zadarska
  Za članove izvršnog odbora županiskog vijeća izabrani su  Đani Bunja, Zlatko Bilaver , Martina Bačić i Duje Rodić .

  Predsjednik nadzornog odbora je Jere Ledenko a za članove nadzornog odbora izabrani su  Lidija Marošević i Margit Gregorić . Predsjednik časnog suda  je Ante Gobin , a za članove časnog suda izabrani su  Petar Stipanov, Jurica Raić , Ilija Balukčić i Denis Ivanić .

  Za članove glavnog stana HSP-a sa područja Zadarske županie izabrani su, Robert Gregorić i Krešimir Kevrić .

  Pred cjelokupnim vodstvom HSP-a Zadarske županije je dosta posla, izjavio je Gregorić u obraćanju nazočnima, dodavši kako će između ostalog morati intenzivno raditi na jačanju i okrupnjavanju stranke.

  Do idućih lokalnih izbora nastojat ćemo ustrojbeno pokriti cijelu županiju s 80 posto podružnica i spremno dočekati izbore. Pred nama su parlamentarni izbori koje će HSP zadarske županije odraditi maksimalno ozbiljno – naglasio je Gregorić

  hsp