• Gradu Sv. Lucije potreban je Lucijan – pravaški kandidat za gradonačelnika Velike Gorice


  Lucijan Maslać - kandidat za gradonačelnika Velike GoriceNakon što su jučer u sjedištu županije predali gotovo trećinu potrebitih potpisa za kandidaturu dr.sc. Željka Širanovića na mjesto župana, dakle, bez drugih gradova u županiji, danas su čelnici Hrvatske stranke prava (HSP) Velike Gorice u Izbornom povjerenstvu predali preko 1500 potpisa (dovoljno je 1200) birača Velike Gorice za kandidaturu Lucijana Maslaća za gradonačelnika!

  Lucijan Maslać će se sigurno svojim dosadašnjim iskustvom u velikogoričkoj politici, a i kao županijski vijećnik (mandat 2005. – 2009.), svakako dati veliki obol ovoj utrci kao čestit, mlad političar, uzornog obiteljskog života, velike energije i sa velikom dozom one potrebite političke strasti koja ga neminovno vodi do uspjeha i ostvarenja naslijeđene pravaške misli. Sve one vrline koje on posjeduje, drugima nedostaju, poglavito onima koje pojedini mediji smatraju predodređenima za čelno mjesto. 

  Zato, dragi naši sugrađani, ne dajte se zavarati brujanjem motora građevinskih strojeva koji se začudo uvijek u velikom broju pokrenu baš uoči izbora. Ne dajte se zavarati ni jeftinom demagogijom i beskrajnim “šupljim obećanjima” ni jedne od “velikih” stranaka. Filmove koji vam oni nude već ste svi gledali. To su “trash” filmovi nakon kojih ste sigurno shvatili da je netko uzalud potratio vaše vrijeme (a i novac!) i da ste pomislili “pa i ja bih to bolje napravio ili napravila”.

  Eto, dragi naši Goričani, kako ne biste još jednom bili izmanipulirani od ovih ili onih, okrenite se onima koji vas nikada nisu izigrali i koji svakako zaslužuju vaš glas, jer imaju ono što vama treba: ljubav prema ovom gradu i njegovim žiteljima, te spremnost za odricanje kako bi svima u tom gradu bilo ljepše i ugodnije živjeti!

  Lucijan Maslac (HSP) i Branimir Karačić (H-RAST)

  Da, to smo mi: HSP i naš izborni saveznik H-RAST! Birajte naše ljude jer će vam oni omogućiti da u Velikoj Gorici doista imate šetnicu, a ne mobilni parking i akutno trovanje ugljičnim monoksidom!

  Najbitnije od svega, ulicom našeg Grada hodat ćete uzdignuta čela jer ćete znati da vaš Grad ne može bez vas i da je svatko od vas gradu jednako bitan. 

  Znat ćete jednostavno da je – VELIKA GORICA VAŠ GRAD! A ne njihov.

  HSP Velika Gorica