• HSP-u Velike Gorice pristupio Ivan Malić – “Tigar iz Kongore”, višestruki državni prvak u atletici


  Dragi naši pravaši i pravašice, veliko mi je zadovoljstvo objaviti da je u redove velikogoričkog HSP-a pristupio Ivan Malić, višestruki prvak Hrvatske u atletici, u kategoriji kadeta, juniora, pa čak i mlađih seniora!

  Lucijan Maslać i Ivan Malić

  “Tigar iz Kongore” (mjesto kod Tomislavgrada) svakako spada u najveće hrvatske športske nade u ovom trenutku. A za jednoga Duvnjaka reći još i da je veliki domoljub zaista nema potrebe. I Ivan je upravo takav. A kad si domoljub vrele krvi i nemaš veće ljubavi od Boga i domovine, onda je logičan politički izbor stranka čije je geslo “Bog i Hrvati”!

  Naravno da je Ivan i praktični vjernik koji iako srednjoškolac, još uvijek redovito ministrira na misi za mlade u župi Navještenja. Sve su to Ivanovi slobodni izbori. Ipak, Ivan ima i jedan krivi izbor! Pitate se kakav? “Krivi izbor” je, naime, ime benda u kojem Ivan pjeva sa svojim prijateljima! Za sada bilježe nastupe po viđenijim gradskim lokalima i privatnim zabavama, ali kako Ivan u svemu rapidno napreduje, moguće je da nekadašnji “čupavac iz Čavoglava” dobije konkurenciju!

  Na kraju, čestitke Ivanu koji je danas pred predsjednikom Lucijanom Maslaćem i članovima Izvršnog odbora stranke ispunio zamolnicu za učlanjenje u Hrvatsku stranku prava, domoljubnu stranku s najdužom političkom tradicijom u Hrvatskoj!

  HSP Velike Gorice