• Održan Zbor HSP-a za podružnicu Klinča Sela


    Pod predsjedanjem glavne tajnice HSP-a i povjerenice HSP Zagrebačke županije, Mirele Bušljete Felc, u Klinča Selu je 18.3.2013. održan Izborni zbor podružnice HSP-a Klinča Sela.

    Zbor podružnice HSP-a Klinča Sela

    Za predsjednika Podružnice izabran je Bernard Bašić. Dopredsjednici su Hrvoje Palčić i Niko Grubeša, za tajnika je izabran Zlatko Širanović, a za rizničara Željko Širanović. Članovi izvršnog odbora su Danijel Juratović, Ivan Balaban, Vlado Bačićek, Vlado Pučar. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Zoran Brlek, a za članove Božica Grdaković i Ivan Rođaković.

    U ime novoizabranih dužnosnika podružnice skupu se obratio izabrani predsjednik podružnice HSP Klinča Sela, Bernard Bašić. Nazočnima se prigodnim riječima obratila i glavna tajnica Stranke i povjerenica HSP-a za Zagrebačku županiju, Mirela Bušljeta Felc, koja je čestitala izabranom vodstvu te poželjela puno uspjeha u daljnjem radu. Glavna tajnica HSP-a posebno je naglasila kako Hrvatskoj stranci prava svakog dana pristupa sve više mladih i obrazovnih članova.