• Pod „pravaškim kišobranom“ Pere Ćorića ostat će samo HDZ


    Danas su u redove Hrvatske stranke prava prešli gradski vijećnici HSP-a dr. Ante Starčević (HSP AS) gradova Svete Nedjelje i Samobora.

    HSP Zagrebačke županije - prelazaka vijećnika HSP AS

    Željko Beluhan i Mirela Bušljeta FelcU nazočnosti glavne tajnice HSP-a i povjerenice HSP-a za Zagrebačku županiju, Mirele Bušljete Felc, zamolnicu za članstvo u HSP-u potpisali su Željko Beluhan, vijećnik HSP AS u Gradskom vijeću grada Sveta Nedelja, član Glavnog stana HSP AS g, te Božidar Svetić, vijećnik HSP AS u Gradskom vijeću grada Samobora.

    Isti su istupili iz HSP AS zbog manipuliranja javnosti i članstva te nepoštivanja statuta HSP AS od strane najviših čelnika te stranke kao i nametanje koalicije s HDZ-om, što je  utjecalo na vraćanje u stožernu pravašku stranku – Hrvatsku stranku prava.

    Mirela Bušljeta Felc i Božidar Svetić“HSP AS se bliži svome kraju jer je članovi svakim danom napuštaju u sve većem broju. Ružu Tomašić je prethodni tjedan napustilo 5 podružnice u Zagrebačkoj županiji, a danas preko 700 članova u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Izgleda da će pod ‘pravaškim kišobranom’ Pere Ćorića ostati samo HDZ”, rekla je glavna tajnica HSP-a, Mirela Bušljeta Felc.