• U Samoboru održan Izborni zbor HSP-a


  U Samoboru u prostorijama stranke 18. ožujka 2013. godine s početkom u 17,00 sati održan je Izborni zbor Hsp-a za gradsku podružnicu Samobor.

  Zbor podružnice HSP-a Samobor

  Nakon intoniranja državne himne i odavanja počasti uz trenutake šutnje za sve one koji su svoj život ugradili u temelje naše Domovine Izborni zbor je otvorio povjerenik HSP-a za grad Samobor Željko Vukić koji je pozdravio sve prisutne i predložio dnevni red i izbor radnog predsjedništva.

  Članovi podružnice Samobor su jednoglasno podržali dnevni red i izabrali tročlano radno predsjedništvo u čijem sastavu  su bili Vlado Kljak i Željko Vukić članovi, a za predsjednicu radnog predsjedništva izabrana je Mirela Bušljeta Felc, glavna tajnica Stranke i povjerenica Stranke za Zagrebačku županiju koja je nastavila voditi izborni zbor.

  Sva Statutom predviđena stranačka tijela jednoglasno su izabrana.

  Za predsjednika Gradske podružnice Samobor izabran je Željko Vukić, dipl.ing. Za dopredsjednike Podružnice izabrani su Petar Šimunović dipl.oec. i Mario Soldo, za tajnicu podružnice izabrana je Ljiljana Lehpamer Tandarić dipl.iur., a za rizničara Vladimir Vuković.

  Za članove Izvršnog odbora podružnice izabrani su: Zvonko Sabljo, Marina Grdanjski, Božidar Marović, i Nikola Horvat, a za članove Nadzornog odbora izabrani su Božidar Svetić, Božidar Škalec i Spomenka Severović..

  U svom obraćanju svima prisutnima novoizabrani predsjednik se zahvalio na izboru i ukazanom povjerenju te je istaknuo nekoliko bitnih aktivnosti i plan rada za ovu godinu, a skup su pozdravili glavna tajnica HSP-a, Mirela Bušljeta Felc, koja je ovom prigodom uručila članske iskaznice novim članovima stranke te gosti iz Ivanić Grada predsjednik podružnice HSP-a Vlado Kljak i njegov dopredsjednik pukovnik Ivica Kozjak i povjerenik HSP-a za grad Svetu Nedelju i gradski vijećnik, Željko Beluhan, koji su čestitali izabranom vodstvu podružnice te im zaželjeli  puno uspjeha u daljnjem radu kao i na predstojećim lokalnim izborima.

   

  Hrvatska stranka prava
  Podružnica Samobor
  Željko Vukić dipl.ing.