• Željko Širanović sa suradnicima u obilasku Zagrebačke županije


  Kandidati Hrvatske stranke na sajmenom danu u Dugom Selu

  Podružnica Hrvatske stranke prava Dugo Selo organizirala je 13.5.2013. druženje i predstavljanje na Dugoselskom sajmu, koji je najznačajnije okupljalište građana Dugog Sela i žitelja okolnih općina.

  Građanima su se predstavili kandidat za župana dr.sc. Željko Širanović i kandidati za zamjenike župana za Zagrebačku županiju mr.sc. Ivan Šajković i g. Vlado Kljak, te kandidat HSP-a za gradonačelnika Dugog Sela g. Damir Puž i g. Jozo Jurić kandidat za zamjenika gradonačelnika, te g. Nenad Sedlar kao nositelj liste HSP za grad Dugo Selo.

  Uz nositelja HSP-ove liste za gradsko vijeće Dugog Sela bili s liste gđica. Ivana Tomljenović, gđa. Anđela Relković Paruž, te Karlo Tkalčević. Pravaški kandidati razgovarali su s mnogim građanima o jedinstvenom prijevoznom tarifnom sustavu i ostalim problemima.

  Dr.sc. Željko Širanović sa suradnicima na promociji monografije Grad Ivanić-Grad

  Kandidat Hrvatske stranke prava za dožupana Zagrebačke županije g. Vlado Kljak i članovi Podružnice HSP Ivanić Grad predvođeni nositeljem liste za grad Ivanić-Grad g. Ivica Kozjak, pozvali su nositelja Pravaške liste za županijsku skupštinu  i kandidata za župana Zagrebačke županije dr.sc. Željka Širanovića, i kandidata za zamjenika župana mr.sc. Ivana Šajkovića u radni posjet Podružnici Ivanić-Grad.

  Željko Širanović, Ivica Kozjak i Ivan Šajković

  Nakon radnog dijela Pravaši Ivanić-Grada zajedno s gostima u Dom kulture Ivanić-Grad nazočili su promociji vrijedne i sveobuhvatne monografije “Grad Ivanić-Grad”.  

  Dr.sc. Željko Širanović i mr.sc. Ivan Šajković posjetili Visoku školu B. A. Krčelić u Zaprešiću

  Nositelj liste Hrvatske stranke prava za skupštinu Zagrebačke županije i kandidat za župana dr.sc. Željko Širanović i kandidat za zamjenika župana mr.sc. Ivan Šajković, posjetili su danas Visoku poslovnu školu za poslovanje i upravljanje, s pravom javnosti Baltazar Adam Krčelić u Zaprešiću.

  mr.sc. Ivan Šajković, dr.sc. Željko Širanović i prof.dr.sc. Vinko Morović

  Pravaše je ugostio dekan Visoke poslovne škole prof.dr.sc. Vinko Morović. Gosti su sa svojim domaćinom razgovarali o problematici visokoškolskih institucija u Zagrebačkoj županiji, pri čemu su zaključili kako postoje veliki neiskorišteni potencijali sektora visokog obrazovanja na području Zagrebačke županije, kao i nedovoljnog vertikalnog i horizontalnog povezivanja samih visokoškolskih institucija sa zainteresiranim Županijskim institucijama, poduzetničkim centrima i komorama koje djeluju u Zagrebačkoj županiji, a koje bi trebale biti u funkciji pomoći gospodarstvenicima. Veliki dio gospodarstvenika i obrtnika nije pripremljen za tržišne utakmice koja ih očekuju nakon 1.srpnja, što je rezultat nedovoljne suradnje visokog školstva i gospodarstva.

  Na kraju je zaključeno kako na području Zagrebačke županije treba što prije pokrenuti i povećati suradnju visokog obrazovanja i gospodarstva, kako kroz uključivanje u cjeloživotno učenje, tako i na konkretnim projektima u koje će se uz gospodarstvenike uključivati nastavnici i studenti.

  Dr.sc. Željko Širanović i mr.sc. Ivan Šajković u radnom posjetu Pravašima Stupnika

  zag_zup_stupnik

  Dr.sc. Željko Širanović i  mr.sc. Ivan Šajković  bili su danas kraćem radnom posjetu Podružnici HSP Stupnik, gdje ih je ugostio predsjednik podružnice mr.sc. Ivan Kučenjak dr.vet.med. i nositelj liste Hrvatske stranke prava za Općinsko vijeće Općine Stupnik. Tijekom razgovora s mr.sc. Ivanom Kučenjakom dogovorene su aktivnosti koje će se odraditi zadnja 24h prije izborne šutnje.

  Dr.sc. Željko Širanović i mr.sc. Ivan Šajković na gradilištu OŠ Klinča Sela

  Dr.sc. Željko Širanović i  mr.sc. Ivan Šajković  na kratko su svratili u Općinu Klinča Sela kako bi osobno vidjeli kako napreduju radovi na izgradnji OŠ u Klinča Selima, koja je trebala biti gotova još u rujnu 2012. Na gradilištu su zatečena samo dva radnika, a slike dalje govore više od riječi.